Skulpturhaven Skulpturer Oliebilleder Træarbejder Akvareller

John Ravn - maler, billedhugger og musiker

John Ravn bor på Christiania og har gennem årene brugt stedet som sin legeplads, både i forbindelse med sin billedkunst og sin musik.....F.eks. i samspillet med Jesper Zeuthen, hvor de øvede i et rum i enden af hestestalden og hvinede om kap med et skrydende æsel.... og da han sammen med Peter Bastian og Egon Ågaard dannede gruppen 'Balkantrioen', som spillede ved 70'ernes bålfester i den Grå Hal samt indviede spillestedet 'Loppen'....
Og senere i alle årene som trommeslager i 'Savage Rose' - fra slutningen af 70'erne til starten af 90'nerne, på den tid da bandet oftest var en trio og spillede op til 1. maj og ved alverden støttearrangementer.

John Ravn arbejder

De sidste 8-10 år har John Ravn lagt trommen på hylden og udelukkende fungeret som billedmager - hans oprindelige erhverv. I Vendsyssels barske og blæsende natur står han ude i al slags vejr og svinger penselen med akvarel og oliefarver ... og hjemme på Christiania huserer han med mejsel, mørtel, ler og gips, så der er vokset en hel skulpturpark frem omkring hans hus.

Uddannelse: Kunstakademiet, København 1967-1972 (Egill Jacobsen, Svend Wiig Hansen, Palle Nielsen).
Rejser til Cuba 1972, Mexico 1993-94, Kina 1997, samt flere til Nordafrika og Østeuropa.